Vinařství Dobrý pocit bylo založeno v roce 2001, zakoupením starého selského domu v obci Ružindol 44. Následovaly 3 roky rekonstrukcí, kopání, restaurování. Výsledkem byla pod povrchová sklep s kapacitou 40 tisíc litrů vína. Díky jílovitých podloží a použití staré cihly, z bývalých hospodářských budov, jsem docílil stabilní teplotu a vlhkost.
Vinařství Dobrý pocit bylo založeno v roce 2001, zakoupením starého selského domu v obci Ružindol 44. Následovaly 3 roky rekonstrukcí, kopání, restaurování. Výsledkem byla pod povrchová sklep s kapacitou 40 tisíc litrů vína. Díky jílovitých podloží a použití staré cihly, z bývalých hospodářských budov, jsem docílil stabilní teplotu a vlhkost.
Z důvodu vlastněn žádné půdy na pěstování hroznů, zpracovávám hrozny od vinaře, převážně z Malokarpatské oblasti. 15 let obchodování s vinaři a vinaři mě naučili ke spolupráci a propojení mezi vinicí a sklepem. Výroba vína byla zpočátku zaměřena na vína převážně mladé s květnatou, ovocnou aroma a nižší barevností. V roce 2006 jsem se zaměřil na vytváření vín z odrůd vhodných pro delší skladování. Samotné hrozny určené na víno na delší skladování musí pocházet z vinice, která má na to vhodné podmínky. Agrotechnika a ochrana musí být prováděna v prvé řadě v souladu s přírodou. Vína určené k lahvování jsou vytvářeny pouze v dobrých letech, s vhodným poměrem cukru a kyselin. Vína kvasí bez použití náhradních kvasinek. Zrají min. 2 roky ve sklepě, až potom se plní do lahví. Mošty ani vína nejsou čiré. Filtrace probíhá jen těsně před plněním. Vína obsahují jen malé množství síry. Následně vína zrají nafľašované ve sklepě. o vinařství jsem vybudoval vinařský dvůr s kapacitou do 100 osob. Starý selský dům s vinotékou a stylovým posezením do 40 osob. Venkovní posezení je vyrobeno ze starých dřevěných sudů. Celá pergola je vinic a je překryta průhlednou krytinou.